Letovanje Crna Gora Kotor 

Kotor је pomorski grad u Crnoj Gori na obali Bokokotorskog zaliva. Njegovo ime potiče od reči DEKATERA (od starogrčkog KATAREO – vrela). Pisani izvori pominju „Gornji grad“, što se odnosilo na najstariji deo naselja na vrhu brega Sveti Ivan (iznad Kotora), i „donji grad“, današnji Kotor.
Kotor je prvi put bio naseljen u vreme antičkog Rima, kada je bio poznat kao Acruvium I bio deo Rimske provincije Dalmacije. Ascrivium ili Ascruvium prvi put se pominje 168. p. n. е. Kotor je bio utvrđen još od ranog srednjeg veka, kada je imperator Justinijan I sazidao tvrđavu Ascrivium 535, posle proterivanja Gota, a drugi grad je verovatno sazidao Konstantin Porfirogenit u 10. veku na visijama iznad grada. Grad su 840, poharali Saraceni.

Opis vile:

Hostel Dobrota je nekategorisani objekat koji tokom godine služi za smeštaj studenata. Nalazi se 100m od mora, u blizini kotorskog Doma zdravlja. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama skromnije opremljenim (nemaju tv, klimu i terasu). U svom sastavu ima restoran kapaciteta 200 mesta, kafe bar, TV salu i zajedničku terasu. Do Starog Grada možete ići laganom šetnjom pored mora za petnaestak minuta.

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 30000030965 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.22-25.10.23 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura