Letovanje Crna Gora Čanj 2023

 

Atraktivno turističko mesto Čanj, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora,krasi prostrana,peskovita i zlatasta plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena “Kraljičina plaza” - biser Jadrana.

Studio-apartmani “Lara”se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže. Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu, TV-kablovsku, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Objekat poseduje lift. U sklopu objekta je moderno opremljen konforan restoran, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Par puta u toku nedelje organizujemo  dečije pozorišne predstave na kojima će deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Obezbedjen  besplatan parking.


LARA LUX

                         
Studio-apartmani “Lara-Lux”**** se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže (preko puta studio ap.”Lara”). Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, Wi-FI, frižider, klimu, čajnu kuhinju. Objekat poseduje otvoren bazen  sa ležaljkama i suncobranima koji su gratis za goste u objektu.

Ishrana je u  moderno opremljenom restoranu Lara sa***,  gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu.  Nekoliko puta nedeljno organizujemo dečije pozorišne  predstave na kojima će deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Obezbedjen besplatan parking u garaži objekta.  
                                   

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 30000030965 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.22-25.10.23 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura