Letovanje Bugarska Sunčev Breg 2023

 

SUNČEV BREG Od Burgasa udaljen: 30 kilometara; Od Beograda udaljen: 850 km; Temperatura od maja do oktobra: 29 stepeni; Dužina plaže 8 km (ima „plavu zastavicu“); Širina plaže: 40 metara; Obavezno: posetite akvapark i ostrvo Robinzona Krusoa; Mogućnost izleta do: Nesebara, Sofije, Istanbula; Autobuska povratna karta: 65 evra

U prekrasnom peščanom zalivu u obliku polumeseca i dugačkom osam kilometara nalazi se Sunčev Breg. U ovom modernom letovalištu sunce rano izlazi i turisti mogu dugo da uživaju u lepoj plaži i povoljnim cenama koje Bugarska nudi.

Nudimo najam apartmana, smeštaj u hotelu na bazi noćenje sa doručkom, polupansionu ili po principu „sve uključeno“ (all inclusive) u odličnim bugarskim hotelima. Polasci su od 30. Maja, na deset dana i devet noći. 

Sunčev Breg se nalazi u južnom delu Crnog mora i važi za najpopularnije letovalište u Bugarskoj gde je dobra zabava zagarantovana. Medjutim, pored 160 modernih hotela koji nude žurke kraj bazena, noćne barove na plaži i provod u klubovima, Sunčev Breg nudi i nešto posebno za ljubitelje istorije. Naime, na južni deo grada se nastavlja novi Nesebar u čijem produžetku se nalazi prelepi drevni grad Nesebar koji je pod zaštitom UNESCO.

Zahvaljujući neverovatnoj klimi i 1.500 sunčanih sati sezona u Senčevom bregu počinje već u maju i traje sve do oktobra. Sunčev Breg ima plažu sa očaravajućim peščanim dinama, bistru i toplu vodu, a okružen je fantastičnom prirodom i bujno ima zelenilom koje miriše na borove i lipe.U zaledju plaže raste 16 vrsta retkih i lekovitih biljaka. Na plaži se vijori prestižna „plava zastavica“ što je dokaz čiste vode, brojnih sadržaja i odličnog održavanja. Sve su ovo dobre preporuke za porodični odmor, a naročito plaža koja je široka 40 metara i postepeno se spušta u more. Duž šetališta kraj plaže nalaze se brojni kafići i barovi, a mogu se povoljno iznajmiti ležaljke i suncobrani. Takodje, u prodavnicama koje imaju veoma povoljne cene mogu se i kupiti.

Pristupačne cene izleta čine odmor u Sunčevom Bregu opuštenim, jer brodom ili autobusom mogu se videti i druge plaže. Jedna od najvećih prednosti, pored peščane plaže je blizina Nesebara.

Noćni provod u Sunčevom Bregu je posebna preporuka, jer brojni barovi, noćni klubovi, diskoteke i klubovi iz kojih se čuje muzika do ranih jutarnjih sati. Klubovi koji rade do kasno ne ometaju miran san turista željnih odmora koji veče mogu da provedu u poslastičarnicama, kafićima sa letnjim bioskopima ili u šetnji. Deca će uživati u Sunčevom Bregu, jer pored mnogih parkova ovde se nalazi i akva-park.

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 30000030965 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.22-25.10.23 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura