Jesen Putovanje - Beč Bratislava 2024

Jesen Putovanje Beč sa fakultativnom posetom Parndorf, Prater, Šenbrun, Bratislava

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM 

 

 

Beč, carski grad i jedna od najstarijih metropola Evrope, je bio glavni grad Austrijskog carstva i Austrougarske monarhije kada i dostiže svoj vrhunac krajem XIX veka. Omiljeno je odredište miliona turista iz celog sveta,najviše zahvaljujući mnogobrojnim kulturno–istorijskim spomenicima, palatama i raznovrsnoj kulturnoj ponudi.

 

 

 

CENA ARANŽMANA:

Cena je za sledeći termin: (09.11./13.11.) – Hotel 3*

POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,BG,NS – 139€
POLAZAK IZ NI, LE – 154€

Cena je za sledeći termin: (14.12./18.12.) – ADVENT PUTOVANJE

POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,BG,NS – cena uskoro
POLAZAK IZ NI, LE – cena uskoro

Polazak busa iz Krusevca, Trstenika, Vrnjacke Banje, Kraljeva, Cacka (transfer u ceni), Kragujevca, Krusevca, Pozarevca, Beograda, Novog Sada, Subotice, bez teritorijalne doplate

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
– 2 noćenje sa doručkom u hotelu 3* ( u sirem delu Beča ) dorucak svedski sto, bazen i sauna u ceni
– Razgledanje Beča u pratnji vodiča
– Turistički vodič/ pratilac grupe
– Troškove ogranizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Individualne troškove
– Medjunarodno zdravstveno osiguranje troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja – 600,00 rsd (odrasli 19-70 god.), 450,00 rsd (deca do 18 god.), 1.714,00 rsd (stariji od 71 god.) –osigurana suma iznosi 15.000 €,
– Fakultativne izlete:

BRATISLAVA – 20€ (Deca do 12 godina 10€)
PRATER – 5€
ŠOPING CENTAR PARNDORF – 10€
PAKET IZLETA – 60€
PARKOVI DVORACA ŠENBRUN – 10€

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča,, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

PROGRAM PUTOVANJA:


1. DAN - KRALJEVO

Polazak iz Kraljeva oko 20:00h. Nastavak put aka Beogradu. Ulazak putnika iz Beograda u dogovoreno vreme kod Sava Centra. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanjem graničnih formalnosti.

 

2. DAN - BEČ

Dolazak u Beč u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere. Slobodno vreme u ulici Mariahilfer strasse. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

 

3. DAN - BEČ - PARNDORF (fakultativno) - PRATER (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme u Beču ili fakultativni odlazak do šoping centra PARNDORF. Tržni centar “Parndorf”, ima oko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova ženske, muške i dečje mode, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka, slatkiša… Okolo su smešteni prelepi parkovi, mali trgovi sa fontanama. Dolazak u Parndorf, slobodno vreme za shopping (oko 3 sata). Povratak u Beč. U popodnevnim satima planirana je fakultativna planirana Prateru, velikom zabavnom parku u Beču. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

4. DAN - BEČ - ŠENBRUN (fakultativno) - BRATISLAVA (fakultativno)

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Beču ili mogućnost fakultativne posete dvorcu Šenbrun. Dvorac Šenbrun je na listi UNESKO svetske baštine od 1996. godine. Šenbrun nije samo palata, vrtovi koji su deo kompleksa su prava oaza u sred grada. Palata Šenbrun je bivša carska letnja rezidencija i smatra se ne samo glavnom atrakcijom Beča, već i jednim od najvažnijih arhitektonskih, kulturnih i istorijskih spomenika u Austriji i simbolom moći dinastije Habzburg. Fakultativni odlazak u Bratislavu. Panoramsko razgledanje grada i obilazak Katedrale Svetog Martina, Palata Grasalkovic, Plava Crkva. Šetnja pored Dunava starim delom grada. Povratak u Beč. Polazak za Srbiju oko 19h.

 

5. DAN - KRALJEVO

Dolazak u Kraljevo se očekuje u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

 

 

Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem KURSU NBS na sledeći način:
– Gotovinski, 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
– Odloženo čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do jula 2024 .godine.
– Odloženo administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom U JEDNAKIM MESEČNIM RATAMA DECEMBAR 2024.

 

 

Polazak busa iz Krusevca, Trstenika, Vrnjacke Banje, Kraljeva, Cacka (transfer u ceni), Kragujevca, Krusevca, Pozarevca, Beograda, Novog Sada, Subotice, bez teritorijalne doplate

 

OPŠTI USLOVI:

– Program je radjen na bazi minimum 50 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja ili agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom
– Agencija na snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
– Organizator zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti.
– Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Feniks tours putovanja

 

POSEBNE NAPOMENE:

– Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave.·
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)·
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7· dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.
– Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.·
Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

ARANŽMAN PUTOVANJA JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA
LICENCA OTP 147/21 KATEGORIJA A

 

 
Modni trendovi i stilovi - Outlet Parndorf
Parndorf - Shopping po povoljnim cenama

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite