Izlet Prevoz Sarajevo 2021 Autobusom

 

 

 

SARAJEVO PREVOZ MOGUĆA POSETA MOSTARU, BLAGAJU  I VODOPADU KRAVICA UZ MOGUĆNOST NOĆENJA 4 DANA / 1 NOĆENJE AUTOBUSOM

Termini: 24.09.2021. - 27.09.2021.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:  43 eur

 PUTOVANJE BEZ TESTA I BEZ KARANTINA!!!Sarajevo Prevoz Izlet je glavni grad Bosne i Hercegovine,njen najveći ekonomski i  kulturni centar. Olimpisjki grad kojeg nazivaju evropskim Jerusalimom jer se u njemu prepliću duh zapada i istoka. Ljudi vrlo rado odlaze u ovaj grad, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu. Čarobni grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempož ivota, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama...

Mostar je grad poezije  gde se susreće sever s jugom i zapad s istokom, grad u kojem reka Neretva vekovima deli kulture i religije, i gde se različitosti i suprotnosti mogu videti i osetiti na svakom uglu.

Izlet Sarajevo 2021 Prevoz AutobusomPROGRAM PUTOVANJA:

1.dan  BEOGRAD – SARAJEVO
Sastanak putnika u 23.00 h.Polazak u 23.30h. Noćna vožnja kroz Srbiju i BIH sa usputnim pauzama za obavljanje graničnih formalnosti. - Sarajevo Prevoz

2.dan SARAJEVO – VRELO  BOSNE
Dolazak u Sarajevo Prevoz u ranim jutarnjim časovima. PREVOZ DO: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Fakultativno mogućnost odlaska na Vrelo Bosne. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. MOGUĆE  Noćenje.

3.dan SARAJEVO – VODOPAD KRAVICA – BLAGAJ -  MOSTAR
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Sarajevu i mogućnost prevoza do Blagaja, koji se nalazi na par kilometara od Mostara gde se nalazi izvorište reke Bune, najveći kraški izvor u Evropi pored koga se nalazi čuvena sufijska tekija. Obilazak i slobodno vreme. Nastavak putovanja do vodopoda Kravica koji se nalazi na reci Tribižat nedaleko od Blagaja i Mostara. Vodopad je visok 25 metara a njegov prečnik je u podnožju 120 metara.  Kravica je danas popularno izletište i plivalište u čijoj blizini se nalazi prostor za piknik i kampovanje. Slobodno vreme za obilazak. Nastavak putovanja za Mostar slobodno razgledanje Mostara Prošetaćemo se starom čaršijom, Prošlost u ovom gradu je na svakom koraku, i svakoga vraća u vremena vladavine Turaka. Njihov pečat se nalazi u svakom kamenu drevne kaldrme, i gotovo svakoj kući starog grada. Najimpresivniji simbol Mostara je njegov Stari most, remek - delo otomanske arhitekture, pod zaštitom UNESCO-a. Ovaj most vekovima čuvaju „mostari“ – čuvari - kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula. Verujemo da će Vas oduševiti Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom 16. veku, a šetnja Kujundžilukom, poseta Turskoj kući. Ova kuća reprezentuje na pravi način život domaćinstva tokom otomanskog perioda, običaje, tradiciju... Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Beograd. Usputno svraćanje po putnike koji su ostali u Sarajevu. Noćna vožnja kroz BIH i Srbiju.

4.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u  jutarnjim časovima. Kraj usluga.

sarajevo izlet prevoz putovanje

 

 

CENA OBUHVATA:
- Sarajevo prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (klima, TV, i audio oprema);

MOGUĆNOST OSTALIH AKTIVNOSTI:
- vodopad Kravica sa ulaznicom  + Mostar + Blagaj  – 25 €
- vrelo Bosne - 5€
- putno zdravstveno osiguranje
- smeštaj individualno u hotelu 3* u Sarajevu  na bazi 1 noćenja sa doručkom cena od 20-25eura cca na našu sugestiju.

NAČIN PLAĆANJA PREVOZA:
40% akontacija kod prijave, ostatak najkasnije 10 dana pre početka korišćenja usluge

prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (klima, TV i audio oprema);

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PREVOZA JE 40.
MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA POLAZAK IZ BILO KOG GRADA OSIM BEOGRADA JE 10 UZ DODATNU DOPLATU
A SLUČAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.

 

der top ponuda

yuta

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi