Doček Nove Godine Milano 2025

 

Nova Godina Milano

 

Seravale - Đenova - Lugano - Jezero Komo
6 dana / 3 noći - autobusom

Program u pripremi...

 

 

1. dan Beograd
Polazak iz Novog Sada i Beograda u kasnim popodnevnim satima Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti...


2. dan  Milano
Preko provincija Furlanija i Veneto, odlazak do pokrajine Lombardije i njene prestonice Milana. Dolazak u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada: stadion „Đuzepe Meaca“ u četvrti San Siro (matični stadion fudbalskih klubova „Milan“ i „Inter“), zamak Sforca – nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, da Vinčijev most, Opera La Skala – jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galerija Vitorio Emanele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti... Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana (šetnja prestižnom ulicom Via Montenapoleone…). Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.


3.dan Milano – Đenova – Seravale
Doručak. Slobodan dan ili odlazak na fakultativni izlet za Đenovu i outlet centar Seravale. Slobodno vreme za kupovinu u outlet centru a potom nastavak putovanja ka Đenovi. Obilazak grada: trg Ferari, Duždeva palata, Kolumbova kuća, Opera... Povratak u Milano. Slobodno vreme. Individualni odlazak na doček Nove godine kao i individualni povratak. Noćenje.


4. dan  Lugano – jezero Komo
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet za Lugano i Komo. Polazak na izlet posle doručka. Dolazak u LUGANO. Razgledanje: katedrale Sv. Lorenca, crkve Svete Marije od Anđela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme... Kraće slobodno vreme za razgledanje grada. Polazak za jezero Komo. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Lepotama jezera Komo su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao „najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote“. Usputni obilazak jezera Komo: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, Sv. Abondija najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine 4. veka, vile Đeni, Olmo, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Milano do 20h. Noćenje.


4. dan Milano
Doručak. Odjava iz hotela u 10h. Slobodno vreme u Milanu do polaska za Sbiju. Polazak u kasnim poslepodnevnim satima. Noćna vožnja ka Srbiji preko Slovenije i Hrvatske…


5. dan Beograd
Dolazak u Novi Sad / Beograd u prepodnevnim časovima.

Doček Nova Godina Milano 2025

Doček Nova Godina Milano 2025

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom visoke turističke klase
- Tri noćenja u hotelu 3* u Milanu na bazi BB
- Obilaske prema programu u Milanu
- Usluge licenciranog turističkog vodiča
- Troškove organizacije putovanja


Aranžman ne obuhvata:
- Doplatau za 1/1 sobu
- Putno zdravstveno osiguranje
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano 4€ za hotele 2* i 3* a 5€ za hotele 4* i 5*
- Ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti:
Outlet Seravalle i Đenova - 35€
Jezero Lugano i Komo - 35€
Vožnja brodom po jezeru Komo - 15€


Agencija. zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog  kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu.
                                               
FALCON D.O.O.
Licenca: OTP 88/22

- Prevoz autobusom visoke turističke klase

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE

Doček Nova Godina Milano 2025

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite